eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Bűnügyi helyszínelés miatt lezárt utcaszakasz Tószegen 2024. január 16-án. A Tiszavirág utca egyik családi házában, az állampolgári bejelentésre kiérkező rendőrök holtan találtak egy férfit és egy nőt. A rendőrség emberölés gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettessel szemben.
Nyitókép: Mészáros János

Két holttest Tószegen, a polgármester felhívást tett közzé, hajtóvadászat indult

Holtan találtak egy férfit és egy nőt hétfőn, kora este a rendőrök egy tószegi családi házban, ahová állampolgári bejelentésre mentek – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleményben.

Emberölés gyanúja miatt indítottak eljárást ismeretlen tettessel szemben – írták, jelezve: a helyszíni szemle és az adatgyűjtés jelenleg is tart.

Gyuricza Miklós, Tószeg polgármestere közösségi oldalán nyugtatta meg a lakosságot, szerinte senki nincs veszélyben – szúrta ki a Blikk.

Tószeg, 2024. január 16.
Bűnügyi helyszínelés miatt lezárt utcaszakasz Tószegen 2024. január 16-án. A Tiszavirág utca egyik családi házában, az állampolgári bejelentésre kiérkező rendőrök holtan találtak egy férfit és egy nőt. A rendőrség emberölés gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettessel szemben.
MTI/Mészáros János
Tószeg, 2024. január 16. Bűnügyi helyszínelés miatt lezárt utcaszakasz Tószegen. A Tiszavirág utca egyik családi házában, az állampolgári bejelentésre kiérkező rendőrök holtan találtak egy férfit és egy nőt. A rendőrség emberölés gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettessel szemben. MTI/Mészáros János

„Futótűzként terjed a hír a településen egy tegnap (hétfő) este felfedezett rendkívül súlyos büncselekménnyel kapcsolatban. Biztosra vehetjük, hogy sajnos rövidesen az országos sajtóba is bekerül a hír.

Szeretnék mindenkit nyugalomra inteni! A rendőrség tegnap este óta (jelenleg is) rendkívül nagy erőkkel van jelen a településen, teszik a dolgukat.

A lap úgy tudja, hogy már van egy személy, akit keresnek a mészárlással összefüggésben.

Tószeg, 2024. január 16.
Bűnügyi helyszínelők dolgoznak Tószegen 2024. január 16-án. A Tiszavirág utca egyik családi házában, az állampolgári bejelentésre kiérkező rendőrök holtan találtak egy férfit és egy nőt. A rendőrség emberölés gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettessel szemben.
MTI/Mészáros János
Tószeg, 2024. január 16. Bűnügyi helyszínelők dolgoznak Tószegen. MTI/Mészáros János

Az éjszaka folyamán én magam is többször kapcsolatba léptem a térség legmagasabb színtű rendői vezetőivel. Nyomozati érdekből természetesen velem sem közölhettek részleteket, de kapitányságvezető úr ma reggel is biztosított afelől, hogy a lakosság nincs veszélyben! Most az a legfontosabb, hogy a rendőrség tehesse a dolgát, mi pedig segítsük őket mindenben, amit kérnek!” – fogalmaz bejegyzésében Gyuricza Miklós.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×