eur:
393.43
usd:
368.31
bux:
66118.65
2024. április 24. szerda György
fotó: Közép-dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási Intézet  Facebook-oldala
Nyitókép: Közép-dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási Intézet Facebook-oldala

Szeret főzni? - szakácsot keres az a fogház, ahová Galambos Lajos bevonult

Akár Galambos Lajosra is főzhet az, aki jelentkezik börtönszakácsnak.

Ahogy arról az Infostarton beszámoltunk szerdán bevonult a baracskai fogházba Galambos Lajos. A közismert mulatós zenészt három és félévre ítélték, és ebből eddig csak 4 hónapot töltött le akkor, amikor előzetesben volt.

A Blikk szerint ezúttal mentőautóval vitték a baracskai fegyintézetbe. Sőt, a zenész egy oxigénpalackot is húzott maga után. Talán nem véletlenül, hiszen orvosi papírokkal is próbált halasztást kérni a bevonulásra.

A Pénzcentrum viszont azt szúrta ki, hogy a Közép-dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási Intézet Facebook-oldalán konyhára keresnek dolgozókat. Az április elején kiposztolt hirdetés szerint teljes és részmunkaidőben is vesznek fel embereket a börtönkonyhára. Egész pontosan azt a kérdést is felteszik, hogy "szeret főzni?"

A hirdetés szerint a fizetés 296 400 forinttól kezdődik.

Az már egy másik kérdés, hogy az oldalon további álláshirdetések is szerepelnek. Körletfelügyelőket és fegyveres biztonsági őröket is keresnek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×