eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Galambos Lajos (Lagzi Lajcsi) zenész trombitaszóval búcsúztatja Stadler Józsefet az akasztói temetőben 2017. november 25-én. Az egykori vállalkozó hatvanhat éves korában november 21-én hunyt el.
Nyitókép: MTI Fotó: Ujvári Sándor

Vége Galambos Lajos szabadságának - ezek voltak az utolsó szavai a bevonuláskor

Galambos Lajos szerda délelőtt 10 órakor megkezdte a 3 év 6 hónapos börtönbüntetését.

A közismert mulatós zenészt áram-, víz- és gázlopás miatt ítélték el.

A Blikk úgy tudja, hogy a mulatós sztár szerda délelőtt 10 órakor vonult be a baracskai börtönbe. Galambos Lajos eddig 4 hónapot töltött előzetesben.

A Bors azt is megtudta, hogy miért nem Kecskemétre ment. Csontos Zsolt, Lagzi Lajcsi ügyvédje azt mondta: "azóta eltelt két hónap, és a BV azt a szakmai döntést hozta, hogy Baracskára kell mennie.

Feltehetően itt volt hely a befogadására.

A Blikk később tovább tupírozta a bevonulást. Újra idézték az ügyvédet,, aki szerint Galamobos Lajos "férfiként viselte a történteket, cseppet sem volt megtörve, kétségbeesve, megijedve, pedig sokan összeroppannak a börtönbe vonulás pillanatában. Még az utolsó pillanatokban sem magát sajnáltatta, hanem inkább engem kérdezgetett, a fiaimról érdeklődött, hogy megvettem-e nekik azt a dolgot, amiről korábban meséltem neki.

Ahogy azt az Infostart is megírta: a zenésznek február 15-én meg kellett volna kezdenie a büntetésének a letöltését, ám ő akkor nem jelent meg, halasztást kért, de kérelmeit elutasították.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×