eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Galambos Lajos, a Lagzi Lajcsi néven ismert zenész távozik a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézetből 2016. január 24-én, miután a bíróság az ügyészi indítványt elutasítva nem hosszabbította meg a gyanúsított előzetes letartóztatását.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Többeknek jó nagy „bukó” Lagzi Lajcsi börtönbe vonulása

Úgy hírlik, Lagzi Lajcsinak több zártkörű műsora is lett volna az elkövetkezendő időszakban, amiket a börtönbe vonulása miatt le kell mondani. Néhány szórakozóhely tulajdonosa megszólalt az ügyben, milliós kárról beszélnek.

Ahogy arról az Infostart is beszámolt, Galambos Lajos szerda reggel megkezdte jogerősen kiszabott 3 év 6 hónapos börtönbüntetését, így egy nagyon hosszú hercehurca után pont került a mulatós sztár áramlopási ügyének végére.

Igen ám, de a Bors információi szerint a muzsikusnak állítólag volt jó néhány függőben lévő koncertje, amikkel kapcsolatosan ugyan írásos szerződés nem született, többen azért hoppon maradtak Lagzi Lajcsi börtönbevonulása miatt.

A bulvárlapnak két szervezőt is sikerült megszólaltatnia. Egyikük azt nyilatkozta, nagyon csalódott, és nem erre számított, miután már elkezdte értékesíteni a jegyeket, de így azoknak az árát most vissza kell adnia. „Most fizethetem vissza, buli pedig nem lesz, vagyis nettó bukó ez az egész. Átverve érzem magam, de hát nem tudok mit tenni. Ez van. Milliós a kár” – fogalmazott.

Egy másik klubtulajdonos hasonlókról nyilatkozott: „Szóban egyeztünk meg, egy májusi bulira.

Nem beszéltünk arról, hogy mi lesz akkor, ha időközben be kell vonulnia, mert ő ezt nem említette, én pedig nem akartam udvariatlan lenni.

(…) Elbuktam a jegybevétel árát, mert a törzsvendégeim között már meghirdettem a koncertjét. (…) Jó nagy blama, de nincs mit tenni. Fizethetek vissza mindent” – fogalmazott.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
Hat héten át zajlik a világ leghosszabb választása: most dőlhet el másfél milliárd ember jövője

Hat héten át zajlik a világ leghosszabb választása: most dőlhet el másfél milliárd ember jövője

Indiában pénteken kezdődött meg a világ legnagyobb általános választása, amelyen közel 1 milliárd választásra jogosult adhatja le a szavazatát. A rendkívüli méretek miatt ezt a szokásosnál sokkal hosszabb időkeretben bonyolítják le, összesen hat héten keresztül zajlik a voksolás, eredményekre csak júniusban lehet majd számítani. A döntés nem könnyű, ugyanis számos olyan tényező van, amely befolyásolhatja a választók döntését. Elemzésünkben összeszedjük, hogy mi motiválhatja most az indiai szavazókat.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×