eur:
393.14
usd:
366.88
bux:
66559.84
2024. április 25. csütörtök Márk
Az idén Kossuth-díjjal kitüntetett Benedek Miklós Jászai Mari-díjas színész, rendező, érdemes és kiváló művész Budapesten, a Játékszínben 2016. március 30-án.
Nyitókép: MTI/Czimbal Gyula

Nagyobb lehet a baj, kórházba került Benedek Miklós

Az már korábban kiderült, hogy a színész nem tud visszatérni a színpadra.

Ahogy arról az Infostarton beszámoltunk betegség miatt lemondta idei évadját Benedek Miklós. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas művész jutalomjátékának tartott előadást, a Hárman a padont Benedek Miklós december 11-én játszotta legutóbb.

Január végén még abban bízott, hogy visszatér a színpadra. Akkor a legendás művész azt mondta, a több mint egy hónapig tartó kezelése miatt nem tudta vállalni a fellépéseket.

A Blikk most úgy értesült, hogy a színész kórházba került.

A lap megkereste Benedek Miklós fiát, Albertet is, aki udvariasan megköszönte az érdeklődést, megígérve, hogy átadja a művésznek a jókívánságainkat, de hozzátette: nincs felhatalmazva arra, hogy bármit is eláruljon a 76 éves színész állapotáról.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×