eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pexels.com

Magyar férfi brutális tette Írországban

Késsel támadt a párjára, aztán magával is végezni akart.

Egy Írországban élő magyar férfi karácsonykor többször mellkason szúrta a párját, majd magával is végezni akart.

Szóváltás alakult ki az 51 éves magyar nő és az 56 éves N. László között. A nő menekülni akart, de a férfi utána eredt, és az utcán többször megszúrta egy halpucoló késsel. A lakásban volt a nő fia és menye is, a mentőket utóbbi riasztotta.

Egy rokonlátogatáson lévő szabadnapos mentőápoló hallotta a rádióján a történteket, így a hivatalos segítség kiérkezése előtt stabilizálni tudta a nő állapotát írta a Blikk a The IrishTimes alapján.

A nőt kritikus állapotban szállították a Cork-i Egyetemi Kórházba, ahol összevarrták a mellkasát. Túlélte az ámokfutást.

N. László menekülni próbált, de a lakástól 400 méterre megtalálták. Több szúrást is ejtett magát, feltehetően magával is végezni akart. Szintén súlyos állapotban volt, amikor kórházba vitték.

Súlyos testi sértéssel és támadásra alkalmas fegyverek birtoklásával is meggyanúsították. Vallomást nem tett. A férfit előzetes letartóztatásba helyezték.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×