eur:
395.27
usd:
372
bux:
66249.23
2024. április 16. kedd Csongor
Nyitókép: Pixabay.com

11 év után előkerült egy 18 évesen eltűnt lány - minden kiderült

Egy titkos szerelemmel indult, mára lelepleződött a történet egésze.

Az indiai Kerala államban 11 évvel ezelőtt nyoma veszett egy 18 éves, Sajitha nevű lánynak, egy este elment otthonról, és nem tért vissza.

Sajitháról most az Indian Express - és rá hivatkozva a 24.hu - című lap új információkkal jelentkezett, mivelhogy meglett a lány, szülei házától alig ötszáz méternyire teljesen új életet kezdett egy férfival, akivel egymásba szerettek, de kapcsolatukat titokban tartották - rendőrségi beszámolók szerint azért, mert a szerelmesek különböző vallásúak, ezt pedig a társadalom nehezen fogadja el.

Sajitha az "eltűnése" alatti években egy szobában élt, sosem jött ki onnét, a férfi kulcsra zárva tartotta az ajtót, még saját szülei elől is titkolta, hogy szerelme bent van. A férfi bátyja az indiai lapnak beszámolva elmondta, a férfi senkinek sem engedte meg, hogy szobájába bemenjen, "dührohamot kapott", ha valaki ezzel próbálkozott, még az ételét is a szobájában, bezárkózva ette.

A bonyodalom úgy zárult le, hogy a férfinak elkezdett feleséget keresni a családja, ám ennek konfliktus lett a vége, a férfi pedig emiatt el is hagyta a házat - szerelmével együtt, és egy közeli faluban telepedtek le.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×