eur:
390.16
usd:
364.17
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: police.hu

Drámai részletek az ablakon kizuhant diák utolsó perceiről

Beállt az agyhalál annál a 17 éves fiúnál, aki egy budai házibuliban zuhant ki az ablakon. Az édesapa szörnyű részleteket tudott meg a fia utolsó óráiról.

A fiút a sikeres érettségit ünneplő idősebb barátai házibuliba hívták egy panzióba. Hajnali kettőkor a szülőket azzal hívta fel egy lány, hogy fiuk rosszul van, menjenek érte. Az édesapa beszáguldott a János kórházba, ahol azt mondták: búcsúzzanak el a gyermeküktől.

Mint kiderült, az élet és halál között lebegett a fiú, eltört a nyakcsigolyája, a gerince, a tüdeje olyan súlyosan roncsolódott, hogy géppel lélegeztették. Emellett vérömleny keletkezett az agyában, amit próbáltak eltávolítani, de nem jártak sikerrel, hétfőn késő délután a fiúnál beállt az agyhalál.

Az apa a rendőrségen tudta meg, hogy fia a buliban bedrogozva kiugrott a második emeleti apartman ablakán. Az első próbálkozását egy lány megakadályozta. Utána a tanúk szerint a fiú összeverekedett egy sráccal, majd átszaladt a másik szobába, feltépte az ablakot, aztán ugrott. A társaság szétspriccelt, csak néhány barátja maradt vele. De a rendőrséget azért hívták, mert a srácok szétverték a panzió berendezését – írta a Blikk.

Az apa nem érti, hogyan vették rá a barátai a drogozásra a fiát, aki futballozott, ősztől az érdi felnőttcsapat számított a játékára. Rendészeti iskolába járt Érden, mindig fegyelmezett gyerek volt, akinek álmai, céljai voltak. Ezért képtelen elhinni, hogy magától ugrott ki, arra gyanakszik, a verekedés végén kilökték.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×