INFORÁDIÓ 
2020. május 28. csütörtök
Csanád, Emil

baleset

budapest

kizuhant

Drámai részletek az ablakon kizuhant diák utolsó perceiről

Drámai részletek az ablakon kizuhant diák utolsó perceiről

Infostart

Beállt az agyhalál annál a 17 éves fiúnál, aki egy budai házibuliban zuhant ki az ablakon. Az édesapa szörnyű részleteket tudott meg a fia utolsó óráiról.

A fiút a sikeres érettségit ünneplő idősebb barátai házibuliba hívták egy panzióba. Hajnali kettőkor a szülőket azzal hívta fel egy lány, hogy fiuk rosszul van, menjenek érte. Az édesapa beszáguldott a János kórházba, ahol azt mondták: búcsúzzanak el a gyermeküktől.

Mint kiderült, az élet és halál között lebegett a fiú, eltört a nyakcsigolyája, a gerince, a tüdeje olyan súlyosan roncsolódott, hogy géppel lélegeztették. Emellett vérömleny keletkezett az agyában, amit próbáltak eltávolítani, de nem jártak sikerrel, hétfőn késő délután a fiúnál beállt az agyhalál.

Az apa a rendőrségen tudta meg, hogy fia a buliban bedrogozva kiugrott a második emeleti apartman ablakán. Az első próbálkozását egy lány megakadályozta. Utána a tanúk szerint a fiú összeverekedett egy sráccal, majd átszaladt a másik szobába, feltépte az ablakot, aztán ugrott. A társaság szétspriccelt, csak néhány barátja maradt vele. De a rendőrséget azért hívták, mert a srácok szétverték a panzió berendezését – írta a Blikk.

Az apa nem érti, hogyan vették rá a barátai a drogozásra a fiát, aki futballozott, ősztől az érdi felnőttcsapat számított a játékára. Rendészeti iskolába járt Érden, mindig fegyelmezett gyerek volt, akinek álmai, céljai voltak. Ezért képtelen elhinni, hogy magától ugrott ki, arra gyanakszik, a verekedés végén kilökték.

Nyitókép: police.hu
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018