eur:
395.13
usd:
371.12
bux:
65254.29
2024. április 19. péntek Emma

Szívszorító részletek a másodikról kizuhant fiúról

A főváros első kerületében, egy társasház második emeletéről kizuhant egy 17 éves fiú. A szülők sokkos állapotban vannak.

A fiatalok az érettségit ünnepelték egy házibulin, amikor a baleset történt. A lakók hajnali kettő körül sikítozásra lettek figyelmesek, majd arra, hogy többen elindultak lefelé a lépcsőn. A lakás alatt lévő vegyesbolt tulajdonosa azt mondta, egy puffanásra figyelt fel, ő találta meg az eszméletlen fiút, majd hívta a mentőket.

Az RTL Klub Híradójának beszámolója szerint a fiút a János kórházba vitték, válságos állapotban volt. Szüleit hajnalban beengedték hozzá néhány percre - ők azóta is sokkhatás alatt állnak. Az édesapa szerint sok még a rejtély az ügyben. Őket este egy fiatal lány hívta, de ő azt mondta, a fiú kábítószerezett és rosszul van, menjenek érte egy ötödik kerületi címre. Csak később derült ki, mi is történt és hol van a gyermekük.

A fiúnak eltört a gerince és a koponyájában is vérömleny keletkezett. Az édesapa a tévécsatornának azt mondta, a gyermek életben van, de továbbra is válságos az állapota.

Az orvosok küzdenek az életéért.

A rendőrség öt fiatalt állított elő az üggyel kapcsolatban, a kábítószer-gyorsteszt négyüknél pozitív lett, így kábítószer-birtoklás gyanúja miatt indítottak eljárást ellenük - hangzott el a hírműsorban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×