eur:
388.97
usd:
363.35
bux:
68165.67
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Pixabay.com

Magyar férfi lövöldözött majd öngyilkos lett Los Angelesben

Az idős férfi a saját otthonában kezdett lövöldözni, és a rendőrök kiérkezése után is dördültek lövések - írja a  Bors.

Lövések hallatszottak a Sherman Oaks negyedben, Los Angelesben helyi idő szerint péntek délután fél négykor – adta hírül az amerikai NBC televízió. Az egyik családi házból lehetett hallani a dörrenéseket, ahol a Bors információi szerintegy 70 év körüli, magyar származású férfi élt.

A szomszédok azonnal hívták a rendőrséget, kiszállt a SWAT különleges egység és túsztárgyalók is. A férfi elbarikádozta magát, a rendőrök csak négy óra elteltével tudtak a házába biztonságosan behatolni. Bent már csak a férfi holttestét találták meg.

A jelek szerin öngyilkos lett. Az NBC úgy értesült, hogy az elkövető egyedül volt otthon, az indítékai egyelőre nem ismertek. A család azt mondta a hatóságoknak, hogy a férfi problémás természetű volt.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Rángatják a tőzsdéket

Rángatják a tőzsdéket

A reggeli órákban Ázsiában többnyire pozitív hangulat jellemezte a kereskedést, ezt követően pedig Európában vegyes hangulatban indult a kereskedés. Ami a gazdasági eseményeket illeti, idehaza a külkereskedelmi adat második becslése érkezett, Amerikában pedig a gyáripari megrendelések és elbocsátások alakulására lesz érdemes figyelni. Emellett pedig a zárás után érkezik az Apple első negyedéves gyorsjelentése is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×