INFORÁDIÓ 

2018. május 27. vasárnap
Hella

Halálos buszbaleset Pest megyében, sok a sérült is

Infostart
Összeütközött egy menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy gépkocsi kedd délután Pest megyében, a Sülysáp és Kóka közötti úton - írja a katasztrófavédelem honlapja.

Az ütközés következtében mindkét jármű az út menti árokba hajtott. A balesethez a nagykátai hivatásos és a kókai önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Elsődleges információink szerint a balesetben a gépkocsi vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az autóbuszon kilenc ember utazott, közülük négyen sérültek meg. Őket a mentők ellátják.

Sülysáp, 2018. május 15.
Összeroncsolódott személyautó a Sülysáp és Kóka közötti úton 2018. május 15-én, miután a jármű összeütközött egy menetrend szerint közlekedő autóbusszal. Az autó sofőrje meghalt. A buszon kilencen utaztak, az elsődleges információk szerint közülük négyen könnyebb sérüléseket szenvedtek.
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Sülysáp, 2018. május 15. Összeroncsolódott személyautó a Sülysáp és Kóka közötti úton 2018. május 15-én, miután a jármű összeütközött egy menetrend szerint közlekedő autóbusszal. Az autó sofőrje meghalt. A buszon kilencen utaztak, az elsődleges információk szerint közülük négyen könnyebb sérüléseket szenvedtek. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A címlapról ajánljuk