eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Összeroncsolódott személyautó a Sülysáp és Kóka közötti úton 2018. május 15-én, miután a jármű összeütközött egy menetrend szerint közlekedő autóbusszal. Az autó sofőrje meghalt. A buszon kilencen utaztak, az elsődleges információk szerint közülük négyen könnyebb sérüléseket szenvedtek.
Nyitókép: Mihádák Zoltán

Halálos buszbaleset Pest megyében, sok a sérült is

Összeütközött egy menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy gépkocsi kedd délután Pest megyében, a Sülysáp és Kóka közötti úton - írja a katasztrófavédelem honlapja.

Az ütközés következtében mindkét jármű az út menti árokba hajtott. A balesethez a nagykátai hivatásos és a kókai önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Elsődleges információink szerint a balesetben a gépkocsi vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az autóbuszon kilenc ember utazott, közülük négyen sérültek meg. Őket a mentők ellátják.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×