eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Törött bokával forgatott a sztárszínész

Törött bokával forgatta a Mission: Impossible - Utóhatás egy jelenetét Tom Cruise. A sztár erről a film nyári premierje előtt, a Las Vegas-i CinemaCon rendezvényen beszélt.

A Mission: Impossible hatodik részét tavaly éppen Londonban forgatták, amikor a baleset történt. Tom Cruise egy akciójelenetben, ugrás közben egy falnak csapódva sérült meg. Az 55 éves filmsztár még befejezte a jelenetet, és hat hét után már ismét forgatott.

"Korábban is tört már csontom, de ez nagyon kemény volt" - mesélte Cruise. Mint hozzátette, nem gondolhatott hosszas lábadozásra, nem állhatott le a filmezéssel, mert a produkció forgalmazási dátumát tartani akarták.

"Rögtön tudtam, hogy eltört a bokám, és nem fogjuk tudni még egyszer felvenni a jelenetet, ezért felálltam, és folytattam" - idézte fel a színész.

A neheze azonban még előtte állt: embert próbáló rehabilitációs kezelések vártak rá, és mikor visszatért a filmhez, még egy hegyet is meg kellett másznia Norvégiában.

"A rohanós jeleneteket gyakorlatilag törött bokával csináltam, de sikerült olyan fizikai állapotba hoznom magam, hogy a felvételek nem rontottak a helyzeten" - árulta el.

A filmsztár közismerten adrenalinfüggő, filmjei hitelességének kedvéért a legnehezebb kaszkadőrmutatványokat is bevállalja. Mintegy 50 filmben forgatott, Hollywood egyik legsikeresebb sztárjai között tartják számon. Filmjei 9,3 milliárd dollárt hoztak, és háromszor Oscar-díjra is jelölték.

Csaknem 40 éve dolgozik a filmiparban, és a Mission: Impossible-filmsorozat fontos szerepet játszik az életében - mondta. "Ez az első film, amelynek producere is voltam. Szeretem ezt a szerepet, remélem, a közönség továbbra is látni akarja a filmvásznon" - tette hozzá.

Cruise a következő hónapokban A holnap határa folytatásán és a rajongók által régen várt Top Gun: Maverick című produkció előkészítésén dolgozik majd. Utóbbi rendezője, Joseph Kosinski állítólag már idén nyáron forgatni akar, hogy 2019-ben bemutathassák, de pontos információval maga Cruise sem szolgált erről, mivel a film körül teljes a hírzárlat.

"Elmondhatnám, de akkor meg kellene ölnöm" - viccelődött a Las Vegas-i filmvásáron az őt faggató újságíróval.

A Misson: Impossible - Utóhatást augusztus 2-től játsszák a magyar mozik.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×