eur:
393.92
usd:
364.83
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Összeroncsolódott személyautó a veresegyházi Fő úton 2018. április 30-án hajnalban. A police.hu közlése szerint a jármű eddig tisztázatlan körülmények között az árokba hajtott, majd egy villanyoszlopnak ütközött. Az autóban utazók közül egy ember meghalt, további két személy könnyű sérüléseket szenvedett.
Nyitókép: Mihádák Zoltán

Friss információk a fiatal újpesti focista haláláról

Úgy tudni, ittas volt annak az autónak a sofőrje, amelyben Molnár Emánuel Erik utazott.

Hétfőn hajnalban egy balesetben elhunyt az Újpest U17-es csapatának 17 éves játékosa, Molnár Emánuel Erik. A Blikk szerdai számában azt írja, ittas vezető okozta a fiatal labdarúgó halálát. Molnár egy autó hátsó ülésén utazott, amely nagy sebességgel egy patak korlátjának csapódott Veresegyháznál.

Az autót egy 25 éves ittas férfi vezette. A sofőrnek nem lett baja, még két további utas könnyebb sérüléseket szenvedett.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×