eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta

Súlyos balesetek országszerte

Sok a közúti baleset hétfő reggel.

Zugló

Eddig tisztázatlan körülmények között március 12-én 8 óra 28 perckor Budapest XIV. kerületében a Thököly út és a Columbus utca kereszteződésénél egy személygépkocsi és egy motoros összeütközött.

Az elsődleges információk szerint a balesetben egy személy megsérült.

 

A rendőrök a forgalmat egy-egy sávon váltakozó irányba engedik.

Vác

Két gépkocsi ütközött össze Vác térségében, a 2-es főút 42-es kilométerszelvényénél. A balesetben egy ember megsérült, a váci hivatásos tűzoltók a mentőket várják a helyszínre. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Heves megye

Három gépkocsi ütközött össze Nagytálya térségében, az Andornaktálya és a novaji elágazás közötti útszakaszon. Az ütközés következtében az egyik jármű tetejével az árokba borult. Elsődleges információk az egyik jármű utasához a mentőket kérték. Az egri hivatásos tűzoltók félpályás útlezárás mellett dolgoznak a helyszínen.

Fának ütközött egy gépkocsi Demjén térségében, a 25-ös főút 5-ös kilométerszelvényénél. Az egri hivatásos tűzoltók drótkötéllel vontatták le a járművet a fáról, kiszabadították a kocsi vezetőjét. A helyszínre értek a füzesabonyi hivatásos tűzoltók is, akik áramtalanították az autót.

Komárom

Egy személyvonat és egy darus tehergépkocsi ütközött össze Komáromban, a Klapka György úti vasúti átjáróban. Elsődleges információk szerint a balesetben senki nem sérült meg, a járművek érintőlegesen ütköztek egymással. A komáromi hivatásos tűzoltók és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat már a helyszínen dolgoznak, és egy daru is elindult Tatabányáról. A vonat utasait a hátsó kocsikban helyezték el biztonságosan. A közúti forgalmat elterelik a hatósági beavatkozás idejére.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×