eur:
390.26
usd:
364.24
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Hosszú Katinka megelégelte a helyzetet, keményen odacsapott

Az egyik lap egy olyan hírt közölt Hosszú Katinkáról, amely a háromszoros olimpiai bajnok cége, az Iron Corporation Kft. szerint valótlanság.

Az úszónő magánéletére vonatkozó sajtómegjelenés kapcsán egy másik lapot arról tájékoztatott Hosszú Katinka cége, hogy a valótlanság közlését átvevő többi lap esetében is jogi útra terelik az esetet.

Hosszú Katinkáék levelében egyebek mellett az olvasható, hogy a cikkhez önkényesen megvágott és komponált képet használtak fel. Hosszú Katinka valójában két csapattársával és barátjával együtt felkeresett egy éttermet az aznapi edzésük után, amikor a szerkesztőség fotósa észrevette őket, de a képeket és a szöveget úgy alakították, hogy az valótlan és az úszónőre nézve sértő történetet közöl.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×