eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Egyvalaki mégis látogathatja Törőcsik Marit

Hó­na­pok óta nem javul a szí­nész­nő­ állapota, egy egész or­szág ag­gó­dik érte. Bod­rogi Gyula sze­rint ezen a nehézségen is átlép majd ex­neje.

Törőcsik Mari először januárban lett rosszul, majd márciusban is orvosi segítségre szorult. Azóta folyamatosan a szombathelyi Markusovszky kórházban van. A legutóbbi hírek szerint nem szeretné, ha bárki is meglátogatná őt a kórházban, nem akarja, hogy ilyen kiszolgáltatott helyzetben lássák.

Úgy tűnik azonban van kivétel, hiszen a kétszeres Kossuth-díjas színésznő volt férje, Bodrogi Gyula nem hallott a 81 éves művésznő kívánságáról, ő bemehet hozzá - írta a Ripost, hozzátéve, hogy szinte minden nap beszél vele telefonon, és rendszeresen látogatja. "A mi kapcsolatunk nagyon őszinte és bensőséges" - mondta Bodrogi Gyula, aki igyekszik erőt adni Törőcsik Marinak.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×