eur:
386.25
usd:
355.4
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia
Hétfőn tetőzik a forróság

Hétfőn tetőzik a forróság

A hét utolsó napján is marad a nagy meleg, sőt, hétfőn még rátesz egy lapáttal és tetőzik a forróság.

Vasárnap gomolyfelhős, napos idő várható. Zápor előfordulhat. Helyenként zivatar is kialakulhat. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad, de zivatarok környezetében átmenetileg erős, viharos széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 32 fok körül alakul.

Ami pedig az elkövetkező 5 nap időjárását illeti:

Hétfőn tetőzik a forróság, délután 35 fok körül lesz a hőmérséklet, amit csak kevés helyen enyhítenek majd záporok, zivatarok.

Keddtől változékonyabbra fordul időjárásunk, északnyugat felől több hullámban érkezik fölénk nedves, egyre hűvösebb levegő. Emiatt a napos időszakok mellett minden nap számíthatunk több-kevesebb helyen záporra, zivatarra.

A hét második felében több fokkal visszaesik a nappali felmelegedés mértéke.

A hét végén változékony, mérsékelten meleg marad az idő.

Címlapról ajánljuk

"Nagy erejű ütközés történt" - folyik a keresés a verőcei hajótragédia után

Már inkább az áldozatok kereséséről szól a kiterjedt kutatás a Dunán - mondta a Pest Vármegyei Kutató-Mentő Szolgálat vezetője az M1 televízióban hétfő reggel. Egy ember kimenekült, két holttest megvan, a többiek nincsenek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
62 drónnal indított támadást Ukrajna orosz területek ellen - Háborús híreink hétfőn

62 drónnal indított támadást Ukrajna orosz területek ellen - Háborús híreink hétfőn

Oroszország arról számolt be, hogy Ukrajna vasárnap 62 drónnal indított nagyszabású támadást orosz területek ellen, ami egy dél-oroszországi olajfinomító működésének leállását eredményezte, és amerikai, francia valamint ukrán rakéták is célba értek az orosz ellenőrzés alatti területeken. A finomító egy magánvállalat, amely évente mintegy 4 millió tonna kőolajat dolgoz fel. Legfontosabb háborús híreinket hétfőn az alábbiakban foglaljuk össze.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×