eur:
393.07
usd:
368.06
bux:
66125.93
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Ritka képek: méhek miatt nem tudják megközelíteni a baleset roncsait

Ritka képek: méhek miatt nem tudják megközelíteni a baleset roncsait

Több méhcsalád is elszabadult Vasvár közelében, amikor a 74-es főúton egy kaptárokat szállító utánfutó kavicsszállító elé került. Mindkét jármű árokba hajtott, az utat törmelék borította, a levegőben méhek keringtek, sokáig a mentést sem lehetett elkezdeni..

Egy utánfutós gépkocsi és egy kamion ütközött össze a 74-es főút 69-es kilométerszelvényénél, Vasvár térségében. A Mosonmagyaróvárról kaptárokat szállító gépjármű vezetője a Nyugat.hu tudósítása szerint elismerte a felelősségét a balesetért. Mint mondta, az utánfutó szitálni kezdett, így került a szemből érkező, Vasvár felé tartó billencs elé. A teherautó kavicsért ment, üres volt. Az ütközés után a Nissan és a MAN is árokba került, a balesetben senki nem sérült meg.

A helyszínre méhész is érkezett, és kaptárokat helyezett el a baleseti helyszínen, de a környéken rengeteg volt a méh. A MAN szerelői is a helyszínre érkeztek, de nem tudtak nekikezdeni a kerékcserének a méhek miatt. A tűzoltók vízfüggönnyel akarták távol tartani a méheket a szerelőktő.

A lap információi szerint 27 méhcsaládot szállított a Nissan. Több tűzoltót is megcsíptek a méhek, egyiküket a szeme sarkában, 250 méterre a baleset helyszínétől.

Végül a kaptártörmelékek elégetése mellett döntöttek a baleset helyszínén, mert a méhek miatt még mindig nem lehetett megközelíteni a balesetet szenvedett teherautót. A méhészek befogtak több családot is, de a kiömlött méz további rovarokat csalt a helyszínre. Több óráig le volt zárva a forgalom elől a 74-es főút érintett szakasza Vasvár és a pácsonyi elágazó között.

Címlapról ajánljuk

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×