INFORÁDIÓ 
2020. június 1. hétfő
Tünde

angelina jolie

brad pitt

válás

házasság

Brad Pitt vallott: ezért robbant szét a házassága Angelina Jolie-val

InfoRádió / MTI

Brad Pitt azt állítja, hogy felhagyott az ivással, amelyre ráment a házassága Angelina Jolie-val.

Az 53 éves filmsztár a GQ Style magazinnak adott terjedelmes interjújában beszélt erről. A szerdán megjelent vallomás az első interjú, amelyet az álompár nyolc hónappal ezelőtti különválása óta adott a színész.

A beszélgetésben a válófélben lévő Pitt elismerte, hogy problémáinak jó részét saját maga okozta. Mint mondta, családalapításkor felhagyott káros szokásai jó részével, köztük a füvezéssel, de továbbra is nagyon sokat ivott és "ez problémává vált" a házasságban. Fél éve azonban nem iszik egy korty alkoholt sem, sőt nemrég terápiára kezdett járni.

Azt mondta, nagyon sokat ivott, "képes volt az asztal alá inni egy oroszt a vodkájával", emellett érzelmileg elvágta magát másoktól. Egy ponton azonban rádöbbent, hogy így nem élhet tovább. Most egészségesebb életet akar élni, és több időt akar a gyerekeivel tölteni.

A különválást nagyon megszenvedték a gyerekek, és a szakítás után maga sem volt képes a közös hollywoodi házukban maradni, egy barátjához költözött Santa Monicába - fedte fel. "Túl szomorú volt egyedül" - mondta.

A szakítás óta eltelt időt azzal töltötte, hogy szembenézett gyarlóságaival és kudarcaival, és vállalta hibáit. "Tudom, hogy kiváltságos vagyok, ennek ellenére korábban üres célok követésére fecséreltem az időmet" - vallotta be. Jelenleg a kétkezi kreatív tevékenységekben keres vigaszt.

A válásról elmondta, feleségével megegyeztek, hogy gyűlölködés nélkül, barátságos módon rendezik vitáikat.

A sztárpár három saját és három fogadott gyermeket nevel.

Pitt legújabb filmje, a War Machine című szatíra az afganisztáni háborúról május 26-án kerül a mozikba az Egyesült Államokba.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018