eur:
393.77
usd:
365.37
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

A Margitszigetet még kihagyja, de újraindul a 226-os busz

Szombattól újraindul a 226-os autóbusz, bár terelt és rövidített útvonalon: a járat az Árpád híd M és az Óbudai-sziget között közlekedik - tudatta honlapján a BKK.

A 226-os busz szombaton az első járatindulástól a margitszigeti fejlesztések utolsó ütemének befejezéséig, várhatóan május 31-éig az Árpád híd-Róbert Károly körút-Árpád híd módosított, majd a menetrend szerinti útvonalon közlekedik.

A Nyugati pályaudvar, a Jászai Mari tér, a Margit híd, budai hídfő, a Margitsziget/Margit híd, a Hajós Alfréd uszoda, a Parkmozi köz, a Palatinus strand, a Szabadtéri Színpad, a Szállodák (Hotels) és a Zenélőkút megálló kimarad.

A buszok ideiglenesen megállnak az Árpád hídi metrómegállónál, a Váci út-Róbert Károly körút kereszteződés két pontján, a Népfürdő utca/Árpád híd, valamint a Margitsziget/Árpád híd buszmegállókban - írta a BKK.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×