eur:
392.88
usd:
368.1
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Négyéves kisfiút és apját mentették ki a Balatonból

Kimentettek a vízirendőrök a Balatonból egy négyéves kisfiút, aki messze elsodródott a balatongyöröki strandról egy felfújható fotellel, majd a gyerek után úszó apát is menteni kellett - tájékoztatta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.

A kisfiú kedd este, másodfokú viharjelzés idején sodródott el a balatongyöröki strandról, a keszthelyi vízirendőrök mintegy 450 méterre a parttól vették észre. Mielőtt a fürdőeszközhöz értek, a fiú a vízbe esett és elmerült. Csak a közelbe érve látták, hogy egy kisgyerekről van szó, akinek sikerült a vízfelszínre feljönnie, de újra merülni kezdett. A vízirendőrök épségben a hajóra emelték, majd viharkabátot adtak rá és elindultak vele a part felé, amikor egy férfi kiabálására lettek figyelmesek.

Mint kiderült, a kisfiú apja volt az, aki úszva indult gyermeke után. A férfit a rendőrök szintén a szolgálati kisgéphajóba emelték. Az északi szél addigra nagyon megerősödött, a férfinak visszaúszni már nem lett volna ereje.

Apa és fia épségben a partra került. A gyermeknek az ijedtségen kívül nem esett baja.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×