eur:
392.98
usd:
366.36
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin

Ebédre is dugót osztanak az M7-esen!

Rendkívül erős a forgalom az M7-es autópályán Budapest felől a Balaton irányába, Érd, Tárnok és Martonvásár, valamint Polgárdi és Balatonvilágos térségében lassabb tempóra, szakaszos torlódásokra kell készülni - közölte 13 óra előtt néhány perccel az Útinform.

13:33-kor már "csak" élénk a forgalom:

Élénk a forgalom az M7-es autópályán Budapest felől a Balaton irányába, helyenként lassabb tempóra kell készülni.

Az Ausztria felől érkező Magyarországon áthaladó tranzitforgalom miatt az M1-es autópálya – M0-s autóút – M5-ös autópálya útvonalon a szokásosnál jóval erősebb forgalomra és lassabb haladásra kell számítani.

- az M1-esen Mosonmagyaróvár térségében Budapest felé a 149-es km-nél baleset lassítja az előrejutást, több mint 10 km-es a torlódás a térségben, lépésben halad a forgalom-

- az M0-s autóút déli szektorában az M5-ös csomópont előtti szakaszon a 18-as és a 30-as km között telítettek a sávok, lassú az előrejutás. (A torlódás csillapítása érdekében a 24-es km-nél az M51-es autóút – M5-ös autópálya útvonalra terelik a tehergépjárműveket.)

Az M1-es autópályán Hegyeshalomnál hatósági ellenőrzést végeznek, megközelítőleg 4 km a torlódás Ausztria felé. 30-60 perc várakozásra kell számítani.

Enyingnél, a 64-es főút 29-es km-ében egy személyautó borult az út menti árokba, teljes útzár van, a forgalmat közeli földútra terelik, illetve Dég és Enying között Lajoskomárom felé van lehetőség kerülni.

Az M3-as autópályán Füzesabonynál a Vásárosnamény felé vezető oldal 118-as km-énél baleset miatt csak a leálló sáv járható. Közel 3 km-es a torlódás.

Az M0-s autóúton Vecsés térségében a 38-as km-nél az M1-es felé vezető oldalon javítják a burkolatot, egy sáv járható, lépésben halad a forgalom.

A 81-es főúton Kisbérnél felújítási munkálatok miatt váltakozó irányú a közlekedés, mindkét irányban lassú az előrejutás.

A 84-es főúton Simaságnál (84-85 km) munkavégzés miatt csak egy sávon, váltakozva haladhat a forgalom. Mindkét irányban rendkívül lassú a haladás.

Címlapról ajánljuk

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×