eur:
392.93
usd:
366.5
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin

Nőket vásároltak Magyarországon, kutyatelepen őrizték őket

Magyarországon "vásárolt" nőket kényszerített prostitúcióra egy őrizetbe vett olasz férfi és magyar élettársa Szardínia szigetén - jelentette a RaiNews24 olasz közszolgálati televíziós hírcsatorna pénteken.

A 37 éves olasz férfit és 36 éves magyar élettársát Nuoro városában csütörtökön vették őrizetbe. A pár Olbiában élt, de az onnan gépjárművel száz kilométerre levő Nuoro lakásaiban "foglalkoztatta" a magyar lányokat.

A helyi hatóságok bejelentése szerint az olasz-magyar pár öt magyar nőt vásárolt meg "magyarországi bűnszervezetektől". A nőkért fejenként ezer eurót fizettek, majd Szardíniára vitték őket. Ott Olbiában fogva tartották őket egy lakásukhoz közeli kutyatelepen, amelyet videókamerákkal is felszereltek a nők ellenőrzésére. Olbiából vitték őket Nuoróba, ahol magánlakásokban "foglalkoztatták" őket. A nőkért a kliensek alkalmanként 80 és 350 euró közötti összeget fizettek. A pénzt a futtatók szedték be.

Az olasz férfit és a magyar nőt Cagliari ügyészsége emberkereskedelemmel, rabszolgatartással és prostitúcióra való kényszerítéssel gyanúsítja. A pár életmódja hivalkodó volt, luxuskocsit is vásároltak maguknak.

Címlapról ajánljuk
Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Nagyjából a Magyar Nemzeti Bank várakozásainak megfelelő adatokat vár idén a magyar gazdaságtól Isépy Tamás, a Századvég makrogazdasági üzletágvezetője és Madár István, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzője. Úgy vélik, az elmúlt időszak gazdasági válságainak egyik legfőbb tapasztalata, hogy sokkal több váratlan helyzetre kell felkészülnie a világnak.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×