eur:
394.28
usd:
365.03
bux:
65607.2
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Meleg lesz, de kánikula nem várható a hétvégén

Tovább melegszik az idő a következő napokban. A hétvégén egy-egy zápor, zivatar hozhat felfrissülést a délutáni 32-33 fokban.

Az előttünk álló hétvégén a légköri frontok elkerülik a Kárpát-medence térségét, meleg levegő lesz az ország felett.

Egyre enyhébbek lesznek a hajnalok, hétvégén már jellemzőek lesznek a 16-22 fok közötti minimumok. Napközben is egyre magasabbra emelkedik a hőmérséklet: pénteken 27-33, szombaton és vasárnap 28-33 fokra készülhetünk a legmelegebb órákban. 35 fokot meghaladó forróságtól viszont nem kell tartani.

A napos időben délelőtt 11 és délután 15 óra között az UV-sugárzás sokfelé nagyon erős fokozatot ér majd el.

Szombaton országszerte sok napsütésre számíthatunk gomolyfelhőkkel, az Alföldön néhol, másutt elszórtan záporral, zivatarral.

Vasárnap a Dunántúl fölé labilisabb rétegzettségű, nedvesebb levegő érkezik, ezért ott erőteljesebb gomolyfelhő-képződés valószínű, és többfelé várható zápor, zivatar. Keletebbre kevesebb felhő jelenik meg, és csak helyenként lehet csapadék.

A hétvégén általában mérsékelt lesz a légmozgás, de a zivatarok környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Hatalmas logisztikai csarnokot épít Debrecen mellett egy belga-magyar fejlesztő

Hatalmas logisztikai csarnokot épít Debrecen mellett egy belga-magyar fejlesztő

A belga-magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Weerts Logistics Park (WLP) HUR One Kft. közel 55 000 négyzetméter alapterületű logisztikai csarnokot épít Debrecen szomszédságában, Ebesen. A WLP az első külföldi érdekeltséggel is rendelkező beruházó amelyik előre, megrendelésállománnyal még nem rendelkező, spekulatív módon fejleszt a Hajdú-Bihar vármegyei székhely térségében.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×