eur:
399.32
usd:
364.14
bux:
74315.74
2024. október 9. szerda Dénes

Egy kerekesszékes fogta el az elkövetőt

Egy deréktól lefelé béna férfi akadályozott meg egy vásárlót Kanadában abban, hogy hamis bankjeggyel fizessen.

Larry Skopnik tíz évvel ezelőtt törte el a gerincét, azóta tolószékben éli az életét, ám ez sem akadályozta meg abban, hogy földre teperjen egy férfit.

Egy vancouveri boltban vásárolt, amikor arra lett figyelmes, hogy az egyik vásárló egy olyan gyanús 50 dolláros bankjeggyel akart fizetni, amelyet a boltos nem fogadott el.

Ekkor lépett közbe a kerekesszékes férfi, akinek sikerült megragadnia az elkövetőt és rávetődnie, méghozzá úgy, hogy "kiugrott" a székéből. Egészen addig sikerült lefognia, amíg két másik vásárló a segítségére sietett.

Nem érzem magam hősnek, és zavar is egy kicsit ez a rivaldafény - ismerte be a kerekesszékes, aki hozzátette: "Amit tettem, az belülről fakadt, semmi köze nem volt a rokkantságomnak hozzá".

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: álljanak a béke mellett!

Orbán Viktor: álljanak a béke mellett!

Éles hangon válaszolt a magyar kormányfő az EU-elnökségi programbeszédére reagálók felszólalásaira. Kritizálta az Európai Bizottság elnökét és a néppárti frakció vezetőjét is. Kitért arra is, hogy Nyugat-Európában hány orosz dolgozik országonként, és hogy miként kereskednek "fedett módon" az oroszokkal EU-tagállamok.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×