eur:
387.79
usd:
357.61
bux:
68144.08
2024. május 17. péntek Paszkál

Áldozatával imádkozott a rabló

Együtt imádkozott a pénztárossal, majd kirabolta a kasszát egy fegyveres az egyesült államokbeli Indianapolisban. A férfi egy rövid távú hiteleket folyósító cég irodájába sétált be, hogy pénzt szerezzen a családjának.

Fegyverrel a kezében sétált be egy Advance America-fiókba egy férfi, és közölte a pénztárossal, Angela Montezzel, hogy rabolni készül.

"Azt mondta, gyűlöli, hogy ezt kell tennie, de nehéz helyzetben van és nem maradt más választása" - magyarázta a nő, aki Istent is emlegetve megpróbálta lebeszélni az elkövetőt.

A férfi - aki azzal érvelt, hogy egy kétéves gyereket kell eltartania - ekkor azt javasolta a pénztárosnak, hogy imádkozzanak együtt, majd közel tíz percen át fohászkodtak térden állva.

Angela Montez hozzátette: a férfi végül kivett egy töltényt a pisztolyából és átadta neki annak jeléül, hogy nem akarja bántani, és állította, hogy úgyis csupán ezt az egyet tette a tárba.

A fegyveres végül a mosdóba küldte a pénztárost, és kivett 20 dollárt a kasszából, a többi pénzt azonban a helyén hagyta, majd elsétált. A biztonsági kamera megörökítette az arcát.

Címlapról ajánljuk
Csillapítás – „Száz napos békére” tesz kísérletet Szlovákia

Csillapítás – „Száz napos békére” tesz kísérletet Szlovákia

Több új hír, információ és találgatás jelent meg a Robert Fico szlovák miniszterelnök elleni merénylet óta. Robert Fico mindenesetre kommunikál, a Legfőbb Ügyészség tájékoztatási zárlatot rendelt el, hétfőn viszont bejelentést tesznek a hogyan továbbról Szlovákiában. A védelmi miniszter a korlátozások helyett most „a társadalom megnyugtatására összpontosít”.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×