eur:
395.26
usd:
371.68
bux:
66273.8
2024. április 16. kedd Csongor

Karácsonykor csap össze Susan Boyle és Robbie Williams

A zeneipar már készül a télre: majdnem egyszerre jelenik meg Robbie Williams és Susan Boyle albuma, és nagy kérdés: hogy melyikük fogja meghódítani az amerikai slágerlistát karácsonykor.

Ki lesz karácsonykor a zenei toplista élén? - leginkább most ez a kérdés foglalkoztatja a kiadókat és a rajongókat, hiszen novemberben, néhány nap eltéréssel jelenik meg az angol Take That zenekar sztárjának, illetve a brit tehetségkutató versenyen óriási meglepetést okozó "pacsirtának" az albuma.

A zenekritikusok már most azt jósolják, hogy Susan Boyle lesz az, aki karácsonykor az amerikai toplista élére kerülhet - ez az a dicsőség, amelyre minden sztárénekes és zenekar titokban vágyakozik.

A fogadóirodák is Boyle győzelmét valószínűsítik: 2 az 5-höz lehet fogadni arra, hogy karácsony napján a 48 éves, egyedül élő skót háziasszony lemeze vezeti majd a listát, míg 20 az 1-hez, hogy ugyanezt Robbie Williams fogja elérni.

A zenekritikusok ezt azzal magyarázzák, hogy Susan Boyle még az újdonság erejével hat, és biztosan többen lesznek kíváncsiak a számaira, mint arra a Robbie Williamsre, akinek ugyan már számtalan slágere van, de az Egyesült Államokban még nem ért el átütő sikert.

Susan Boyle, akit faluján kívül korábban senki nem ismert, tavasszal lett néhány perc alatt világhírű, miután hihetetlen énekhanggal döbbentette meg az ITV kereskedelmi televízió évente megrendezett tehetségkutató vetélkedőjének zsűrijét és közönségét.

Címlapról ajánljuk
Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Az első napon leállíttatta a belga rendőrség a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáját Brüsszelben. A helyi jelentések szerint a rendezvény folytatódik, de új vendégeket már nem engednek be. A hatóságok a délutánra meghirdetett ellentüntetésre hivatkozva akarják beszüntetni a konferenciát, amelyet korábban már két brüsszeli helyszín is elutasított.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×