INFORÁDIÓ 

2018. március 25. vasárnap
Irén, Írisz

Karácsonykor csap össze Susan Boyle és Robbie Williams

Infostart / InfoRádió
A zeneipar már készül a télre: majdnem egyszerre jelenik meg Robbie Williams és Susan Boyle albuma, és nagy kérdés: hogy melyikük fogja meghódítani az amerikai slágerlistát karácsonykor.

Ki lesz karácsonykor a zenei toplista élén? - leginkább most ez a kérdés foglalkoztatja a kiadókat és a rajongókat, hiszen novemberben, néhány nap eltéréssel jelenik meg az angol Take That zenekar sztárjának, illetve a brit tehetségkutató versenyen óriási meglepetést okozó "pacsirtának" az albuma.

A zenekritikusok már most azt jósolják, hogy Susan Boyle lesz az, aki karácsonykor az amerikai toplista élére kerülhet - ez az a dicsőség, amelyre minden sztárénekes és zenekar titokban vágyakozik.

A fogadóirodák is Boyle győzelmét valószínűsítik: 2 az 5-höz lehet fogadni arra, hogy karácsony napján a 48 éves, egyedül élő skót háziasszony lemeze vezeti majd a listát, míg 20 az 1-hez, hogy ugyanezt Robbie Williams fogja elérni.

A zenekritikusok ezt azzal magyarázzák, hogy Susan Boyle még az újdonság erejével hat, és biztosan többen lesznek kíváncsiak a számaira, mint arra a Robbie Williamsre, akinek ugyan már számtalan slágere van, de az Egyesült Államokban még nem ért el átütő sikert.

Susan Boyle, akit faluján kívül korábban senki nem ismert, tavasszal lett néhány perc alatt világhírű, miután hihetetlen énekhanggal döbbentette meg az ITV kereskedelmi televízió évente megrendezett tehetségkutató vetélkedőjének zsűrijét és közönségét.

A címlapról ajánljuk