eur:
394.34
usd:
371.64
bux:
67407.86
2024. április 16. kedd Csongor

Lepipálták Hollywoodot a Harry Potter ifjú sztárjai

A Harry Potter-filmek sztárjai bekerülnek a Guinness-rekordok könyvébe, mint a legtöbb bevételt hozó színészek.

Az eddigi hat Harry Potter-film összesen 5,4 milliárd dolláros bevétellel zárt, így a két főszereplő, Emma Watson és Daniel Radcliffe az évtized legtöbb bevételt hozó színészeként szerepel a rekordok könyvében.

A varázslótanoncot alakító Radcliffe filmjei átlagosan 558 millió dollárt hoztak, míg a Hermionét megformáló Watson ezt is felülmúlja 753 milliós átlaggal.

A legjobban kereső gyerekszínész továbbra is a Hannah Montana sztárja, Miley Cyrus, aki tavaly mintegy 25 millió dollárt keresett.

A legbefolyásosabb színésznő Angelina Jolie lett, aki megtartotta tavalyi elsőségét. A férfiaknál Johnny Depp végzett az élen ebben a rangsorban.

A JJ Abrams által újraálmodott Star Trek előzetesét töltötték le a legtöbbször, összesen 1,8 millióan nézték meg egy nap alatt.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik az osztrák–orosz kémháború: kölcsönös kiutasítások és vádaskodások

Folytatódik az osztrák–orosz kémháború: kölcsönös kiutasítások és vádaskodások

Márciusban Ausztria utasított ki két orosz diplomatát, Oroszország ezt nem sokáig hagyta válasz nélkül. Ezúttal egy osztrák diplomatát nyilvánítottak nemkívánatos személynek. Közben Bécsben tovább folyik a vizsgálat a korábbi osztrák alkotmányvédelmi hivatal egy volt munkatársa ellen, akit azzal vádolnak, hogy titkos adatokat továbbított az Orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálatnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×