eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Rátaláltak Olivia Newton-John elveszett fiújára?

A nyomozók rátaláltak az ausztrál színésznő, Olivia Newton-John négy évvel ezelőtt elveszett barátjára, Patrick McDermott operatőrre. A férfi épp a dél-amerikai partok felé hajózik - állítják.

Magánnyomozók bukkantak rá Olivia Newton-John négy éve eltűnt barátjára az interneten. Az operatőr Patrick McDermott egy hajón lakik Dél-Amerika partjai mentén. A nyomozók azt állítják, a férfi, aki a mexikói partoknál hajózik dél felé, többször is bejelentkezett a findpatrickmcdermott.com honlapon ("találjuk meg Patrick McDermottot").

A 48 éves McDermott, aki kilenc évig járt a színésznővel, 2005-ben tűnt el a The Freedom of California (Kalifornia szabadsága) nevű halászhajóról. "Amikor menekülsz, mindig hátranézel a vállad fölött, így akkor akarjuk elkapni, amikor megpillant minket" - mondta Philip Klein nyomozó, aki szerint a férfi nem fizet adót, és a fia biztosítását sem. McDermottról 17 tanú állítja, hogy látta őt.

A színésznő nem akart nyilatkozni a nyomozóknak, annyit azonban megtett, hogy följelentkezett az említett honlapra, és többször próbált találkozót megbeszélni volt kedvesével. Az ausztrál Newton-John azóta egyébként már újra férjhez ment.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Lemaradtál az Nvidiáról? Sokan erre a lehetőségre vártak az elmúlt hónapokban!

Lemaradtál az Nvidiáról? Sokan erre a lehetőségre vártak az elmúlt hónapokban!

Az elmúlt időszakban a nemzetközi hangulat romlása mellett különösen szembetűnő volt az Ai-papírok esése, amit az AMD és a Supermicro gyorsjelentése csak tovább súlyosbított. A grafikonokat megnézve azonban megfigyelhetőek már fordulós jelek a szektor nagyágyúinál, éppen ezért megnéztük, hogy érdemes lehet-e a mostani szinteken már beszállni az elmúlt egy év nagy nyerteseibe.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×