eur:
386.99
usd:
356.31
bux:
68854.65
2024. május 17. péntek Paszkál

Horrorfilmbe illő módon végeztek a nyugdíjassal

Saját lakása előtt öltek meg brutális módon egy nyugdíjast Nagy-Britanniában. A 63 éves férfit lefejezték, majd fejét egy szemetesbe dobták.

A 63 éves Patrick McGee lakásától néhány méterre szurkálták halálra a nagy-britanniai Crumpsallban hétfőn este.

A nyugdíjas fejét a gyilkos egy konyhakéssel levágta, majd egy kukába dobta. A tettes ezt követően tárcsázta a rendőrségi segélyhívót, és közölte, hogy megölt egy embert.

A rendőrök a bejelentést követően percek alatt kiérkeztek a házhoz, és az autófeljárón megtalálták a holttestet.

Egy 31 éves férfit, Patrick McGee egyik szomszédját gyanúsítják a gyilkossággal, és már őrizetbe is vették. A nyomozók azt gyanítják, hogy a 63 éves férfi ismerte gyilkosát, és néhány nappal korábban az utcán összetűzésbe kerültek.

"Az egész olyan volt, amit a horrorfilmekben lehet látni, nem egy külvárosra jellemző" - mondta az egyik szomszéd, aki szerint Patrick McGee a légynek sem tudott volna ártani, kedves emberként ismerte mindenki.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József: százszázalékos biztonság minden intézkedés ellenére sincs

Kis-Benedek József: százszázalékos biztonság minden intézkedés ellenére sincs

A Robert Fico elleni merényletnek hatása lehet az európai parlamenti választási kampányra is, ám a politikusokat a választások előtt nehéz lesz meggyőzni arról, hogy távolságot tartsanak az emberektől – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora.

Hankó Balázs az Arénában: roppant veszélyes az új uniós felsőoktatási javaslat

Az Európai Bizottság továbbra sem válaszol a magyar kormány novemberi levélére – mondta a június végén lejáró Erasmus-megállapodás jövője kapcsán Hankó Balázs az InfoRádió Aréna című műsorában. A Kulturális és Innovációs Minisztérium felsőoktatásért, innovációért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkára beszélt a Pannónia Ösztöndíjprogramról, a felsőoktatási bérek rendezéséről és a felvételizők számának alakulásáról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×