eur:
388.64
usd:
360.9
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Megint babát vár Britney Spears 17 éves húga

Alig négy hónappal azután, hogy megszülte első gyermekét, ismét várandós Britney Spears húga - írják az amerikai bulvárlapok. Jamie Lynn Spears áprilisban volt tizenhét éves.

Megint várandós Britney Spears húga, Jamie Lynn. A lány a National Enquirer szerint nyolc hetes terhes, és vőlegénye, Casey Aldridge még csak nem is tud a dologról.

Jamie Lynn júniusban adott életet első gyermekének, Maddie Briannek - a hír, hogy babát vár, sokkolta a rajongóit. "Nem mondhatom, hogy ilyesmit terveztem volna, de már itt van a hasamban, törődnöm kell vele. Készülök, hogy a lehető legjobb anyuka lehessek" - nyilatkozta akkoriban.

A lány édesanyja, Lynne már akkor sem repesett az örömtől, amikor kiderült, hogy kisebbik lánya várandós, ám a második baba érkezésének híre állítólag nagyon megviselte. "Egyikük sem tudja, mit tegyen: próbálják megakadályozni, hogy az információ kiszivárogjon" - mondta egy ismerősük.

"Lynne teljesen elsápadt, amikor rájött. Mondta is Jamie Lynnek, azt hitte, hogy okosabb, és hogy tanult az első leckéből" - tette hozzá a névtelenül nyilatkozó forrás.

Úgy tűnik, Jamie Lynn Spears nővére útját járja: Britney második fia, Jayden James csupán 12 hónappal azután született, hogy Sean Preston világra jött.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×