eur:
398.6
usd:
363.92
bux:
74215.73
2024. október 9. szerda Dénes

Madonna megint nagyot szakíthat

Az ingatlanpiaci válság ellenére Madonna nagyot szakíthat vidéki kúriája eladásán: a nyolc hálószobás wiltshire-i házért három millió fonttal többért árulja, mint amennyiért vette.

Nem töltenek elég időt wiltshire-i kúriájukban, ezért Madonna és filmrendező férje, Guy Ritchie a hírek szerint hamarosan meghirdetik az ingatlant, 12 millió angol fontért (3,85 milliárd forintért).

A 49 éves énekesnő 2001-ben vásárolta a nyolc hálószobás Ashcombe House-t, és nem kellett sok hozzá, hogy megszeresse a vidéki életet, ám mióta ismét beindult karriere, Londonban él; előfordul, hogy hónapokig el sem látogat Wiltshire-be.

Egy ismerőse szerint Madonna még mindig szeret lovagolni - nem az volt az utolsó lovasbalesete, amelyben eltört a válla - de már nem vesz leckéket, sőt, már férjének sem engedi, hogy a kúriát körülvevő parkban lövöldözzön.

"A család régebben szombat reggelenként a londoni kabbalaközpontba járt, aztán Ashcombe-ba utaztak, ahol lovaglással, célba lövéssel és kocogással töltötték a hétvégét, de az utóbbi időben ez már nem jellemző" - magyarázta az ismerős.

Nem valószínű, hogy Madonnának éppen a kúriáért kapott pénz hiányzik: az énekesnő így is a világ legjobban kereső női előadója, csak a 2006-os turnéjáért 130 millió fontot (41,6 milliárd forintot) tehetett zsebre.

A wiltshire-i ház mellett Madonnának még legalább öt ingatlanja van Londonban, de akkor is saját ágyában hajtja álomra a fejét, ha New Yorkba vagy Los Angelesbe vetődik.

Címlapról ajánljuk
N. Rózsa Erzsébet: éleződik a helyzet a Közel-Keleten, de senki nem akar háborút
Aréna

N. Rózsa Erzsébet: éleződik a helyzet a Közel-Keleten, de senki nem akar háborút

Minőségi ugrás az izraeli–iráni konfliktusban, hogy Irán rakétákkal lövi Izraelt, de Teherán nem akar háborút – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa. N. Rózsa Erzsébet beszélt az iráni atomprogram állásáról, a párhuzamos hadseregről és az arab ország álláspontjáról is.

Orbán Viktor a strasbourgi plenáris vita végén: "ócska propaganda terepévé vált az Európai Parlament"

Szerdán - az árvíz miatt három hét késéssel - több órán keresztül vitáztak az Európai Parlament plenáris ülésén a magyar EU-elnökségi programról, illetve Orbán Viktor európai szerepéről, kormányzásáról. A heves szóváltásokkal tarkított vitát Orbán Viktor szavai zárták.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×