INFORÁDIÓ 

2018. március 23. péntek
Emőke

Aktfotók az elnök feleségéről - nézze meg!

Infostart / InfoRádió
A New York-i Christie's aukciós ház árverésre bocsátja a francia elnök, Nicolas Sarkozy feleségének aktfotóját. A kép tizenöt évvel ezelőtt készült az akkor huszonöt éves olasz modellről.

A képet Michael Comte fotóművész készítette a meztelen hölgyről, aki intim testrészét mindössze két tenyerével takarja el. Az alkotás április 10-én kerül kalapács alá. Ha látni akarja a képet, kattintson ide.

Hogy mindennek milyen visszhangja lesz Carla Bruni férjének hazájában, azt egyelőre nem lehet tudni. A francia elnököt már eddig is számos vád érte, amiért államfői tevékenysége helyett magánéletével van tele a sajtó. Az újságírók gyakran emlegetik megjelenését is, kiemelve drága Rolex órájának értékét.

Az egykori aktmodell a windsori kastélyban

Az egykori modell államelnök férje oldalán szerdától a II. Erzsébet brit királynő vendégszeretetét élvezi. Nicolas Sarkozy és felesége a brit királyi család legnagyobb rezidenciáján, a windsori kastélyban fog lakni. Carla Bruni, svájci iskoláinak köszönhetően folyékonyan beszél angolul, míg férjének a látogatás előtt nyelvórákat kellett vennie a látogatás előtt.

A kétnapos látogatás legjelentősebb eseménye a csütörtöki brit-francia csúcs, amelyet szokatlan módon nem a kormányfői hivatalban, hanem az Arsenal futballklub stadionjában tartanak majd.

A címlapról ajánljuk