eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Flint kapitány forog a sírjában: reklámnak minősül a kalózzászló

A reklámtörvény miatt be kell vonnia halálfejes, lábszárcsontos kalózzászlóját a kertjében egy asszonynak Nagy-Britanniában, legalábbis erre szólította fel a helyi önkormányzat.

A 47 éves whitchurchi nő tréfás ajándékként kapta egy barátjától a lobogót, és viccből aggatta ki házának kertjében. Amikor aztán megkapta az önkormányzattól a felszólító levelet, azt hitte, az is csak vicc.

A városháza azonban felvilágosította, hogy komolyan írták a levelet, mivel csak nemzeti vagy területi zászlókat szabad kiakasztani külön engedély nélkül, minden más lobogóhoz hivatalos
hozzájárulás szükséges, mert reklámnak minősül.

Hogy ugyan mit reklámoz egy kalózzászló, arra nem tért ki az önkormányzat.

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Sós Csaba: itt még komoly ütközések lesznek

Még bő 50 napig szerezhetnek indulási jogot az úszók a párizsi olimpiára. Sós Csaba szövetségi kapitány több számban is nagy csatát vár a lehetséges magyar indulók között, ugyanis számonként és nemzetenként legfeljebb ketten indulhatnak az olimpián. Arról is beszélt, hogy a 15 éves Jackl Vivien nemzetközi szintű klasszis lesz a következő időszakban.

Lehet, hogy most a britek átléptek egy határt

Kijev nyugati szövetségesei eddig megtiltották az ukrán erőknek, hogy a nyugatról szállított fegyvereket Oroszországon belüli helyszínek ellen használják
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×