eur:
389.42
usd:
361.53
bux:
68395.29
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Mit csinál a gebe Mikulás a plázában?

Nagy-Britanniában egy bevásárlóközpont Mikulása nem hajlandó párnával kitömni a hasát, mert mint mondta, ezzel azt sugallná a gyerekeknek, hogy a kövérség jó dolog.

Bill Winton 80 éves, de igen vékony ember. Alakjáért megdolgozott, hiszen nagyon egészségesen étkezik, cukros üdítőket például egyáltalán nem fogyaszt. Éppen ezért büszke is a külsejére, olyannyira, hogy szívesen mutogatja alakját az embereknek.

Mindezzel nem is lenne probléma, ha a férfi nem Mikulásként vállalna munkát a skóciai Edinburgh egyik bevásárlóközpontjában.

A nagypapakorú ember azonban Mikulásként is úgy gondolja: ha a gyermekek kövér felnőttekkel találkoznak, azt fogják hinni, hogy ez a normális megjelenés, és ők is nyugodtan elhízhatnak.

Ezért a skóciai plázában sovány Mikulás köszönti az embereket, a férfi ugyanis nem hajlandó párnával kitömni a ruháját, hogy kövérebbnek tűnjön.

Gyakran kérdezik tőle a gyerekek szülei, hogy miért ilyen sovány, ő azonban ilyenkor mindig elmondja: ha egészséges életre akarjuk nevelni a gyermekeinket, akkor jó példát kell mutatnunk nekik. Ezzel pedig mindenki egyetért vele.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Az Európai Bizottság meglépi azt Lengyelországgal, amit Magyarország is szeretne

Az Európai Bizottság meglépi azt Lengyelországgal, amit Magyarország is szeretne

Az Európai Bizottság hétfőn elindítja azt a folyamatot, amelynek célja, hogy hivatalosan is lezárja a Lengyelországgal a jogállamiság hiányosságokról szóló évek óta tartó vitát – közölte három, a tervet ismerő személy a Financial Times-szal. A tavalyi választásokat követően a Donald Tusk vezette EU-párti lengyel kormány februárban tervet terjesztett elő az igazságszolgáltatás függetlenségének helyreállítására, amelyet még a Jog és Igazságosság Párt által vezetett párt terjesztett elő.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×