eur:
387.3
usd:
357.03
bux:
68049.75
2024. május 17. péntek Paszkál

Harry Potter betört az ingatlanpiacra

Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek sztárja eddig megelégedett egyetlen szobácskával szülei londoni házában. Most azonban, nem sokkal azután, hogy betöltötte a 18. életévét, és maga rendelkezik tetemes vagyonával, belevágott az ingatlanüzletbe.

Az ifjú színésznek nagyjából 25 millió fontra, azaz csaknem 9 milliárd forintra becsülhethő a vagyona. Mivel csak júliusban lett nagykorú, eddig nem dönthetett szabadon a pénz felhasználásáról, az összeg így nagyrészt érintetlenül hevert a számláján.

Most azonban ingatlanvásárlásra adta a fejét, méghozzá nem is akármilyen befektetésre szánta rá magát. Manhattben szerzett be egy tetőtéri luxuslakást, amelyben a többi mellett egy úszómedence is kényezteti az oda látogatót.

A sztár egyelőre nem tervezi, hogy átköltözik a tengerentúlra. A majdnem 800 millió forintos ingatlant (2,2 millió font) azért vette meg, hogy bérbe adja, méghozzá nem kevés pénzért. Havonta 10 ezer fontot, azaz több mint 3,5 millió forintot kér érte.

A 13. emeleten található, üvegfalú lakást egy neves építész, Jean Nouvel tervezte. Két hálószoba, két fürdőszoba tartozik hozzá, külső falai pedig nemigen vannak, hiszen körbe minden irányban ablakokat helyeztek el.

Ha látni akarja a lakást, kattintson ide.

A színész, aki már nemcsak filmeket forgat, hanem komoly színházi szerepeket is elvállal, mindig is azt állította magáról: nem különc figura. Minden, amit szeret - CD-k, DVD-k -, nagyjából 7 fontért megvehetők. Most azonban egy kicsit túllépte ezt a keretet.

Címlapról ajánljuk
Csillapítás – „Száz napos békére” tesz kísérletet Szlovákia

Csillapítás – „Száz napos békére” tesz kísérletet Szlovákia

Több új hír, információ és találgatás jelent meg a Robert Fico szlovák miniszterelnök elleni merénylet óta. Robert Fico mindenesetre kommunikál, a Legfőbb Ügyészség tájékoztatási zárlatot rendelt el, hétfőn viszont bejelentést tesznek a hogyan továbbról Szlovákiában. A védelmi miniszter a korlátozások helyett most „a társadalom megnyugtatására összpontosít”.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×