eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Pert vesztett a szupermodell

Kártérítés fizetésére kötelezte a bíróság Jordant, amiért a modell jogszerűtlenül rúgta ki a másfél évig nála szolgáló dadát, mindezt ráadásul a televízió kamerái előtt.

A brit ITV2 nézői a The Baby Diaries (szabad fordításban Gyereknapló) című műsorban láthatták, hogy Jordan egy szemeteszsákba tömi Rebecca Gauld személyes tárgyait, egyértelműen jelezve, hogy többé nem tart igényt a bébiszitter munkájára.

A szupermodell azért adta ki a dada útját, mert az késve ért vissza szabadságáról. Rebecca Gauld nemcsak a heti 250 fontot (mintegy 88 ezer forint) jövedelmező állását, hanem a szolgálati lakását is elveszítette, amely egybeépült Jordanék Oxley-ben lévő otthonával.

A gyermekfelvigyázót másfél évvel korábban fogadta fel Jordan és férje, Peter Andre, hogy vigyázzon az ötéves Harvey-ra és a kétéves Juniorra. A párnak azóta megszületett a harmadik gyermeke is, Princess Tiaamii.

A dél-londoni Croydon bírósága kimondta, hogy az elbocsátás nem volt jogszerű, ezért 4 ezer font (mintegy 1,4 millió forint) kártérítés illeti meg Rebecca Gauldot. Jordanék ügyvédei elismerték, hogy a felmondás formailag valóban kifogásolható.

Címlapról ajánljuk
Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meghaladja az egymilliót a gyógyszerfüggők száma Csehországban. Legtöbbször egyszerűen beszerezhető, legális gyógyszerek, fájdalomcsillapítók, altatók, szorongásra és depresszióra alkalmazott tabletták okoznak függőséget. Az állam tud a problémáról, mégsem tesz ellene – állítja a Kábítószer-fogyasztást és Függőségeket Vizsgáló Nemzeti Központ.

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×