eur:
398.2
usd:
359.93
bux:
74189.72
2024. október 1. kedd Malvin

Mit csinált együtt Penélope Cruz és Bill Clinton?

Megtisztelő kitüntetést vehetett át Zsófia spanyol királynétól Penélope Cruz és Bill Clinton volt amerikai elnök.

Magas spanyol királyi kitüntetésben részesült Penélope Cruz és Bill Clinton. A színésznőnek és a volt amerikai elnöknek személyesen Zsófia spanyol királyné nyújtotta át az arany emlékérmet.

A színésznő Penélope Cruz a spanyol kultúra világszerte való terjesztéséért kapta az elismerést, Bill Clintont pedig "a világ vezetésében betöltött jelentős szerepéért" tüntette ki a királyné.

"Megpróbáltam kitalálni, miért is kaphattam ezt az elismerést ma este. Talán azért, mert bár nincsenek spanyol őseim, láttam Penélope Cruz valamennyi filmjét - és tetszettek is" - viccelt a volt amerikai elnök.

Címlapról ajánljuk
Tárik Meszár: a Hezbollah meggyengült, nehéz lesz kilábalnia a szorult helyzetből

Tárik Meszár: a Hezbollah meggyengült, nehéz lesz kilábalnia a szorult helyzetből

A dél-libanoni offenzívával az lehet az izraeli hadsereg célja, hogy a 60 ezer evakuált embert vissza lehessen költöztetni Észak-Izraelbe, illetve a határ menti zónában lévő demarkációs vonalnál felszámolja a Hezbollah katonai infrastruktúráját – mondta az InfoRádióban a Migrációkutató Intézet vezető kutatója. Tárik Meszár hozzátette: a libanoni kormánynak is érdeke, hogy hosszabb távon demilitarizált övezet legyen a libanoni–izraeli határ.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×