eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Mezítláb, melltartóban botorkált az utcán az énekesnő

A jelek szerint már egyáltalán nem képes uralkodni magán Amy Winehouse. A sokféle függőségtől gyötört énekesnőt legutóbb az éjszaka közepén kapták lencsevégre, amint mezítláb, farmerban és melltartóban botorkált az utcán.

A popsztár a barátaival bulizott egyik ismerősük házában, de Amyt később a kelet-londoni Bow városrészben látták hajnali 5.40-kor, amint a csípős idő ellenére magában motyogott valamit.

A keresésére induló barátai közül az egyik elmondta: "Amy kiment, és elkezdett körbe-körbe botorkálni, felfelé nézett, mintha keresne valamit. Hűvös volt, de nem volt rajta cipő, felül pedig csak melltartót viselt. Érthetetlenül motyogott valamit, nem úgy viselkedett, mint aki észnél van".

Az énekesnő múlt héten mondta le nagy-britanniai turnéjának hátralévő állomásait, arra hivatkozva, hogy képtelen azt végigcsinálni az előzetes letartóztatásban lévő férje nélkül. Blake Fielder-Civilt az igazságszolgáltatás félrevezetésével vádolják.

Amy Winehouse szóvivője azt közölte: a popsztár aludt, amikor zajt hallott, és felkelt körülnézni, miközben nem volt tisztában azzal, mennyi az idő.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×