eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Horror a királyi palotában: II. Erzsébet mellett akasztotta fel magát egy alkalmazott

Felakasztotta magát egy alkalmazott Balmoralban - nem messze a szobától, ahol II. Erzsébet éppen aludt. A férfit szerencsére meg tudták menteni.

Hajnalban találta meg egyik munkatársa a 22 éves férfit, akit még idejében le tudott vágni a kötélről. Az öngyilkos-jelöltet súlyos állapotban szállították kórházba.

II. Erzsébet éppen Balmoralban pihen a férjével, Fülöp herceggel. A szerencsétlen fiatalembernek az volt a szerencséje, hogy segítségért tudott kiáltani, és ezt az egyik munkatársa - egy inas - meghallotta.

A rendőrök valósággal ellepték a kastélyt, az öngyilkossági kísérlet híre a királynőt is nagyon elszomorította. Reményét fejezte ki, hogy a fiatalember hamarosan felépül.

Bennfentesek szerint a személyzet sok tagját megviseli a kastély elzártsága. Balmoral hatalmas, 65 ezer hektáros park közepén fekszik, nem messze Aberdeentől; ez a brit uralkodó skóciai rezidenciája. Állandó személyzete ötven fős, de amikor a királynő ott tartózkodik, újabb 50-100 személy áll a szolgálatára.

Az öngyilkossági kísérlet egy hete történt, de csak most hozták a hírt nyilvánosságra. A tényt a helyi rendőrség is megerősítette, az udvar szóvivője viszont csak annyit mondott: "Ami történt, az magányügy."

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×