eur:
396.74
usd:
359.42
bux:
72075.48
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

Világsztár haknizik a milliárdos feleségének születésnapján

Másfélmillió fontot fizet azért egy orosz milliárdos, hogy felesége születésnapi partiján Jennifer Lopez szórakoztassa a meghívottakat.

A sztár kizárólag Andrej Melnicsenko orosz bankár felkérésére repül át az Egyesült Államokból Nagy-Britanniába.

A születésnapi ünnepségre - amelyet a házaspár hatalmas berkshire-i birtokán tartanak - hivatalos a Chelsea labdarúgó-csapatának elnöke, a bankár honfitársa, Roman Abramovics is.

"Azért J-Lo-t hívták, mert mindketten, Andrej és Alekszandra is nagy rajongója" - mondta egy, a párhoz közel álló forrás.

"Egész héten érkeztek a kamionok a rengeteg holmival. A sátrat már felállították, olyan, mint valami klassz éjszakai klub" - mondta egy másik ismerős, aki hozzátette, hogy a milliárdos nem sajnálja a pénzt: a partin lesz tűzijáték, és akrobaták is fellépnek majd.

Nem ez az első eset, hogy Andrej Melnicsenko ilyen különleges meglepetést szervez feleségének: két évvel ezelőtti lagzijukon Christina Aguilera lépett fel.

A feleség, az éppen 30 éves Alekszandra, modell, és az Armaninak, a Guccinak, a Calvin Kleinnel, a Versace-nak, Raloh Laurennek és Tommy Hilfigernek is dolgozott.

Címlapról ajánljuk

Nagy Márton: nem fordulatra van szükség, hanem finomhangolásra

A gazdaságpolitika előtt álló feladatokról, a békeköltségvetés lényegéről, a várható gazdasági növekedésről és a minimálbérről is beszélt Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter az InfoRádió Aréna című műsorában, de kitért a jegybankelnök kritikáira és a leendő gazdasági csúcsminiszter szerepére is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.10. kedd, 18:00
Sayfo Omar
a Migrációkutató Intézet kutatásvezetője
Gyűlölik a turistákat, pedig miattuk lettek lesajnált országból Európa növekedési királyai

Gyűlölik a turistákat, pedig miattuk lettek lesajnált országból Európa növekedési királyai

Miközben a csapból is az európai gazdaság gyengélkedése folyik, Spanyolország olyan növekedési számokat produkál, amelyek még válságoktól mentes időben is jónak számítanának, nemhogy az energiaválság, az infláció, a magas kamatok és a globális lassulás éveiben. A magas növekedés ráadásul kifejezetten egészséges szerkezetben, relatíve jó egyensúlyi mutatók mellett valósul meg. Európa negyedik legnagyobb gazdasága jó eredményeit leginkább annak köszönheti, hogy profitál az európai fogyasztás átalakuló szerkezetéből: a turizmus sosem pörgött ennyire Európában, és ennek Spanyolország az egyik legnagyobb nyertese. A növekedési sikersztori láttán érthetetlennek tűnik, hogy a helyi lakosok miért pont most üzentek hadat a turistáknak, hiszen a külföldiek elriasztásával saját fejlődési kilátásaikat rombolják. Pedig fejlődni még van hova, és ez – más tényezőkkel együtt – azért erősen árnyalja az ország gazdaságáról alkotott pozitív képet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 9. 09:10
×
×
×
×