eur:
387.81
usd:
357.65
bux:
68070.56
2024. május 17. péntek Paszkál

Felgyújtotta lakását, mert mással randevúzott

Az elhagyott szerető felgyújtotta volt barátnője lakását, amiért az már egy másik férfival randevúzott. A tűzben a nő és lánya is meghalt.

A 38 éves belga állampolgárságú férfi egy benzinkúton megtöltött egy műanyag kannát üzemanyaggal, és éjszaka, miközben a 32 éves nő és 14 éves lánya aludt, felgyújtotta a lakást.

Eddy Swerts, mielőtt négy és fél liter benzint öntött volna a levélnyíláson át a lakásba, még küldött neki egy üzenetet: "Ha az enyém nem vagy, ne legyél másé sem."

Melanie Edwards megpróbálta felhívni a 999-es segélyvonalat, kijutni azonban nem tudott. A tűzben ő és kislánya is odaveszett.

A gyújtogatót, akiről a benzinkút zártláncú kamerarendszere felvételt készített, akkor fogták el a rendőrök, amikor egy Franciaországba tartó kompra várt.

A férfit, akit már nemi erőszakért, pénzhamisításért és fegyverbirtoklásért is elítéltek, bűnösnek találták emberölésben is.

Címlapról ajánljuk

Csillapítás – „Száz napos békére” tesz kísérletet Szlovákia

Több új hír, információ és találgatás jelent meg a Robert Fico szlovák miniszterelnök elleni merénylet óta. Robert Fico mindenesetre kommunikál, a Legfőbb Ügyészség tájékoztatási zárlatot rendelt el, hétfőn viszont bejelentést tesznek a hogyan továbbról Szlovákiában. A védelmi miniszter a korlátozások helyett most „a társadalom megnyugtatására összpontosít”.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×