eur:
393.77
usd:
365.37
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Jó modort tanulnak a rendőrök

A bűnüldözés és a rendfenntartás mellett újabb tevékenységgel bővül a primorjei orosz rendőrök napi munkája. Annyi panasz érkezett ugyanis goromba viselkedésükre, hogy mostantól etikett órákat kell venniük munkaidőben.

A tanóráktól azt várja a helyi önkormányzat, hogy a rendőrök jó modort tanulnak, és műveltebbek is lesznek.

Szmoren Dubrojev etikett-tanár azt tervezi, hogy leszoktatja a rendőröket a káromkodásról, és megtanítja őket arra, hogyan beszéljenek udvariasan az emberekkel akkor is, ha rossz napjuk van.

A tantervben azonban szerepel a költészet, az irodalom, a zene és a tánc is, amellyel a rendőrök műveltségét kívánják fejleszteni.

A szervezők azt remélik, hogy az új program nemcsak az orosz rendőrökről kialakult negatív képet változtatja meg, de akár példát is mutat majd a társadalomnak.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×