eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 16. vasárnap Jusztin

Tizenkét évet kapott a barátját meggyilkoló férfi

Jogerősen 12 év fegyházbüntetést kapott az a hódmezővásárhelyi férfi, aki húsz késszúrással megölte barátját. A 23 éves férfi egy évig élt együtt a sértett volt házastársával, amiből tavaly februárban vita kerekedett. Az elítélt férfi ennek hevében leszúrta barátját, aki életét vesztette.

A huszonhárom éves férfi egy épületben lakott barátjával. A vádlott egy évig együtt élt a sértett volt házastársával, de ez a tény egészen tavaly február 18.-ig nem befolyásolta a két férfi kapcsolatát. Akkor azonban összevesztek, a sértett a vádlottat okolta családi élete tönkrementeléért.

A sértett elővett a konyhaszekrényből egy kést, amivel beszéd közben hadonászott. Később bement a fürdőszobába, ahonnan a magával vitt kést a lakás folyosójára dobta, ahol a vádlott állt. A vádlott felvette a kést, majd a fürdőszobából kilépő férfit nagy erővel szívtájékon szúrta, majd tovább szurkálta.

A vádlott beismerte tettét. A Szegedi Ítélőtábla különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettében találta bűnösnek, ezért tizenkét év fegyházbüntetésre ítélte, és tíz évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×