eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 16. vasárnap Jusztin

Bankot rabolt a nagymama

Bankrablásért tartóztattak le egy 75 éves nőt Pennsylvaniában. Marilyn Devine símaszkot húzott, majd egy töltetlen fegyverrel csaknem egymillió forintnyi dollár átadására kényszerített egy banki pénztárost.

Az idős asszonyt nyolc kilométeren keresztül üldözte a rendőrség, mielőtt sikerült megállítaniuk.

Marilyn Devine-nak ezért nem csak rablás és engedély nélküli fegyverviselés, hanem a rendőrség elől való menekülés miatt is bíróság elé kell állnia.

Férje, aki sírva nézte, ahogy idős feleségét megbilincselve vezetik elő, azt mondta: a nő senkit nem akart bántani, csak anyagi gondokkal küzdő fián akart segíteni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
Történelmi jelentőségű bírósági döntések születtek Európában: nincs mese, meg kell fizetni az energiaátmenet árát

Történelmi jelentőségű bírósági döntések születtek Európában: nincs mese, meg kell fizetni az energiaátmenet árát

Két történelmi jelentőségű bírósági ítélet is született az elmúlt időszakban a klímavédelem ügyében, amelyek alapján szerzőnk azt sürgeti, hogy az energetikában is előremutató modellt kell felépíteni, és "invesztálni kell többek között az energia megtermelését, szállítását / tárolását és elosztását végző rendszerekbe is". Előrebocsátja: "Ez sajnos azt is jelenti, hogy az EU lakosainak meg kell fizetnie technológiai átmenet árát. Aki korábban ébredt, annak kicsit kevesebbet, aki még kótyagos a szunditól azoknak többet. Egy biztos: most utólag, egy összegben sokkal fájóbb lesz, mint lett volna apránként, az össznépi házimozi-bulik, vagy új és folytatódó környezetszennyező beruházások támogatása helyett."

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×