eur:
392.27
usd:
366.8
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

George Clooney és Jennifer Lopez együtt

Hagyományosan nem csak a nyertesek, hanem a díjakat átadók is a legnagyobb sztárok közül kerülnek ki az Oscar-díjak átadásán. Idén sem lesz ez másként: George Clooney, Jennifer Lopez, Nicole Kidman, Tom Hanks, Uma Thurman - csak pár név az idei gála átadói közül.

A szervezők szerint Jennifer Lopezzel bővül az Oscar-díjak átadóinak már eddig is meglehetősen illusztris köre. A hét végi eseményen ugyanis a háromszoros jelöltön, George Clooney-n (legjobb rendező, eredeti forgatókönyv és mellékszereplő) kívül az átadók között lesz az ugyancsak esélyes Reese Witherspoon (Nyughatatlan), az ausztrál Nicol Kidman és Charlize Theron is.

Az átadók között lesz A Millió dolláros baby tavalyi női Oscar-díjasa, Hilary Swank, valamint a legjobb férfiszereplő díját tavaly elnyerő Jamie Foxx is csakúgy, mint a kétszeres Oscar-díjas Meryl Streep, akit egyébként a legtöbbet jelöltek a díj történetében.

Ha ez még nem lenne elég, díjat ad majd át Clint Eastwood, Uma Thurman, a kétszeresen díjazott Tom Hanks és Jennifer Aniston.
A 78. Oscar-díj átadójára vasárnap kerül sor.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×