eur:
399.29
usd:
363.94
bux:
74175.47
2024. október 8. kedd Koppány
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
a close-up with a tape with the inscription Police in English and Hungarian language, crime scene,
Nyitókép: Wirestock/Getty Images

Mumifikálódott holttestre bukkantak Sóskúton

Szomszédja szólt a hatóságoknak, hogy már jó ideje nem látta az elhunytat, és bűz terjeng a kertjéből.

Mumifikálódott holttestet találtak néhány nappal ezelőtt Sóskúton. Egy helyi lakos tett bejelentést a segélyívón arról, hogy már két hónapja nem látta az egyedül élő szomszédját és erős bűzt érez a kertjéből - írja a 24.hu.

Aznap este átnézett hozzá, ám szörnyű látvány fogadta: egy mumifikálódott holttest feküdt ugyanis a gazos udvarban lévő kempingágyban.

Szabóné Berki Bianka, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta. hogy a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja az eset körülményeit.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Strasbourgban: "az EU-nak változnia kell"

Kedd délután órákon át faggathatják újságírók a magyar miniszterelnököt egy nappal azelőtt, hogy bemutatja Magyarország EU-elnöki programját a plenáris ülésen. Szólt a gazdasági versenyképességi megoldási terveiről, illetve a migrációs javaslatról. Szorgalmazta a schengeni csúcs létrehozását és a háború lezárása felé is javasolt lépéseket. Részletesen szólt Ukrajnával kapcsolatos álláspontjáról, és arról is, mi történik Európában két nappal az amerikai elnökválasztás után.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×