eur:
394.39
usd:
353.41
bux:
73467.13
2024. augusztus 26. hétfő Izsó
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
fotó: police.hu
Nyitókép: police.hu

Horrorisztikus videó a ceglédi halálos vonatbalesetről

Egy közlekedési tragédia körülményeinek tisztázása érdekében várnak segítséget a ceglédi rendőrök. Közben szörnyűséges videó is előkerült az esetről.

Augusztus 25-én, Cegléden a Budai úti vasúti átjáróban történt egy halálos baleset. Egy személyautó egy vonatszerelvénnyel ütközött.

A vasúti átjárónál több autós várakozott, így egy piros Renault Megane és egy kék, feltehetően Suzuki Wagon R+ típusú személygépkocsi.

A rendőrök azt kérik, ha magára ismer a két autó vezetője, vagy vannak olyan szemtanúk, akik a sofőrökről vagy a baleset bekövetkezésének körülményeiről érdemleges információval rendelkeznek, akár névtelenségük megőrzése mellett hívják a 06/53 310-066-os telefonszámán, írjanak a cegledrk@pest.police.hu e-mail címre, vagy jelentkezzenek a 112 központi segélyhívón.

Közben a ceglédi televízió bemutatta a balesetről készül amatőr felvételt. Ezen az látszik, ahogy a vonat maga előtt tolja több száz méteren keresztül a személyautót amelyben egy ember meghalt.

A televízió úgy tudja, hogy a balesetkor működött a fény-és a félsorompó.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.27. kedd, 18:00
Koren Balázs
matematika tanár, a ProSuli szakmai vezetője
Csődhullámot hozna a 400 ezer forintos minimálbér?

Csődhullámot hozna a 400 ezer forintos minimálbér?

A vállalati érdekképviseletek szerint nem igazán reális, hogy meg tudjanak állapodni egy 3 éves, gyors bérfelzárkóztatási programról. Csak visszafogott mértékű emelésben gondolkodnak a munkáltatók, hiszen idén rosszul teljesít a gazdaság. Ha mégis nagymértékben nőne a minimálbér, akkor az vállalati csődöket hozna szerintük. Az érdekképviseletek hosszú és bonyolult tárgyalásokra számítanak, hiszen óriási átalakulásokon mehet keresztül a magyar bérrendszer.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×