eur:
393.67
usd:
351.72
bux:
72949.64
2024. augusztus 23. péntek Bence
A Szegedi Ítélőtábla épülete 2019. június 20-án.
Nyitókép: MTI/Rosta Tibor

Már keresik a statisztákat a szegedi forgatáshoz

A népszerű sorozat következő évadjához forgatnak Magyarországon.

Szeptemberben újra Szegeden forgat a CBS amerikai televíziócsatorna, már keresik a statisztákat az FBI: International című sorozat következő évadához – értesült a Szegeder.

Nem először érkeznek az alföldi városba, 2021-ben a sorozat első évadát javarészt Magyarországon forgatták, a stáb hónapokig dolgozott különböző helyszíneken. Hol Budapest belvárosa, hol a Budai Vár tűnt fel a képsorokon, de látható volt a tököli repülőtér, sőt Székesfehérvár és Biatorbágy egy-egy részlete is – és persze a szegedi belváros, ami Madridot alakította a szériában - írja az Telex.

Idén nem sokkal a szeptemberi szegedi forgatás után, október 15-én jelenik meg a negyedik évad első része, így persze sejthető, hogy ebben még nem lesz benne Szeged. Az első évad esetében is egészen a hetedik epizódig kellett várni az ott forgatott jelenetekre.

Címlapról ajánljuk
Robert Fico: nagyon feszült most a helyzet, párbeszédre van szükség

Robert Fico: nagyon feszült most a helyzet, párbeszédre van szükség

Jelenleg az ország és a társadalom működésével kapcsolatos alapvető kérdésekben is nehéz társadalmi konszenzust elérni – jelentette ki a szlovák kormányfő a társadalmi helyzetet értékelő beszédében. Robert Fico szerint nemcsak a belpolitikában, hanem a külpolitikában is szükség van a vélemények ütköztetésére, és bejelentette, hogy ősszel több távol-keleti országba is ellátogat.

Lépett a HÖOK is a felháborodást kiváltott gólyatábor miatt

Meghozta az első döntéseit a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen az a munkacsoport, amely felülvizsgálja a gólyatáborok szabályozását. A testület megalakítására azért volt szükség, mert sajtóértesülések szerint az intézmény bodajki gólyatáborának szervezői folyamatosan megalázták és bántalmazták az elsőéves hallgatókat. Az InfoRádióban a HÖOK kommunikációs vezetője arról beszélt, hogy fennmaradtak bizonyos hagyományok, amelyek "nem férnek bele".
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.26. hétfő, 18:00
Csizmazia Gábor
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×