eur:
396.43
usd:
366.41
bux:
72929.11
2024. augusztus 2. péntek Lehel
Nyitókép: police.hu

Lecsaptak a rendőrök a Balatonnál, nem volt menekvés

Még drónokról is vadásztak a szabálytalan autósokra a somogyi rendőrök.

A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti szakemberei szerdán Siófok, Fonyód, és Marcali vonzáskörzetének forgalmát ellenőrizték. A szabályszegők hatékonyabb kiszűrése érdekében az egyenruhások nemcsak civil autókkal, hanem drónokkal is ellenőrizték a közlekedésbiztonság tekintetében legkritikusabb pontokat, valamint finn módszerrel is szondáztattak – írja a police.hu.

Az akció ideje alatt a járőrök 239 gépjárművezetőt ellenőriztek, közülük két sofőrrel szemben felmerült az ittasság gyanúja. A rendőröknek emellett sebességtúllépés, elsőbbségadási szabályok megsértése, valamint biztonsági öv használatának hiánya miatt összesen 63 esetben kellett intézkedniük. Az ellenőrzést hat járőrautó, négy civil gépkocsi, egy sebességmérő berendezés és két drón segítette.

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: Kós Hubert nyomasztó teherrel érkezett

Sós Csaba: Kós Hubert nyomasztó teherrel érkezett

Kós Hubert olyan fiatal, aki példakép lehet, és nem csak azért, mert olimpiai bajnok lett – mondta a párizsi játékok első magyar aranyérmeséről az úszóválogatott szövetségi kapitánya.

Seremet Sándor: megváltozott, mit ért Ukrajna győzelem alatt

Novemberben újabb békekonferenciát szervez Ukrajna, amire ezúttal Oroszországot is meghívná – jelentette ki az ukrán elnök. Volodimir Zelenszkij sajtóhírek szerint arról is beszélt, hogy ha "az ukrán nép is akarja", szóba kerülhet a területekről való lemondás, de erről elnökként ő nem dönthet. A helyzet értékelésére Seremet Sándort, a Magyar külügyi Intézet vezető kutatóját és az Eurázsia Központ szakértőjét kérte az InfoRádió.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.02. péntek, 18:00
Nagy Sándor Gyula
Latin-Amerika kutató, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×